Features

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Gesprekken vanaf uw computer voeren is eenvoudig met ucplus Attendant. Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.


Gebeld worden

ucplus Attendant kan worden gebruikt om u te informeren wie er belt, voordat u de telefoonoproep beantwoord. Dit kan gunstig zijn op vele manieren.

Wanneer u druk bezig bent met een project kunt u selectief bepalen welke oproep u wilt beantwoorden. Ook kunt u zo de beller op een meer persoonlijke manier begroeten. Bij ontvangst van een oproep is het zeer gemakkelijk om de naam van de beller op te slaan voor toekomstig gebruik. Tevens worden bij de integratie van bedrijfsapplicaties de gegevens van oproepen snel doorzocht en weergegeven.


Het doorverbinden van gesprekken

ucplus Attendant biedt een eenvoudige methode om gesprekken door te verbinden. Het Aanwezigheidscherm stelt de gebruiker in staat om de beschikbaarheid van hun collega's te zien en snel beslissingen nemen naar wie een gesprek door te verbinden.

Gebruikers kunnen blind doorverbinden om snel gesprekken af te handelen. Of ze kunnen eenvoudig gebruik maken van ucplus om te overleggen met collega's en te schakelen tussen gesprekken.

Klikken-om-te-kiezen

Webpagina bellen

ucplus Operator Console ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Bovendien kan ucplus Operator Console worden geconfigureerd om direct vanuit vele webgebaseerde zakelijke toepassingspakketten te kunnen kiezen.

Voor meer informatie over ondersteunde browsers klik hier

Klembord Bellen

Iedere keer dat u een geldig telefoonnummer kopieert nar het klembord, zal een schermmelding verschijnen die, als er op wordt geklikt, dat nummer zal oproepen.


Maatwerk Bellen

ucplus Operator Console stelt ontwikkelaars in staat om een bel knop rechtstreeks toe te voegen in de eigen applicaties.

Instructies worden verstrekt binnen de software.

Als alternatief kan, ucplus Operator Console vaak worden geconfigureerd om te werken met bestaande applicaties, dit bespaart in maatwerkkosten. Zie "Applicatie Bellen" "voor meer details."


Applicatie Bellen

ucplus Operator Console ondersteunt verschillende manieren om te bellen vanuit toepassingen.

In veel applicaties kan een functie worden aangezet om rechtstreeks te bellen vanuit de applicatie.


Focus bellen

Focus oproepen zal automatisch velden herkennen die nummers, die kunnen worden gebeld, herkent en zal een klikken-om-op-te-roepen optie tonen aan de rechterkant van het veld.

Als het toepassingsveld meer dan een potentieel telefoonnummer bevat, zal een keuzemenu verschijnen wanneer u met de muis over het klik-om-op-te-roepen veld icoon beweegt, waardoor u het nummer kan selecteren om op te kiezen.


TAPI Bellen

Als u de TAPI eenmaal hebt ingeschakeld en uw TAPI compatibele zakelijke toepassing geconfigureerd, kunt u direct telefoonnummers kiezen vanuit de zakelijke toepassing.

Scherm Popup

Met Scherm uitklappen kan het bestand van een contactpersoon van een zakelijke applicatie aan het nummer van een inkomende beller worden gekoppeld door eenvoudigweg te klikken op een pictogram in het voorvertoningsvenster.

Dit kan worden geconfigureerd om automatisch uit te klappen indien gewenst.

Weergaven

Automatische Weergave

De tab "Auto" zal automatisch de sectie "Recent" vullen met een lijst toestellen die zijn toegewezen aan dezelfde afdeling als het gebelde toestel. Het tabblad Auto toont ook voorvertoningsdata de oproeper voor elke geïntegreerde bedrijfsapplicatie en een aangepaste begroeting gekoppeld aan het gekozen DID-nummer.

Selecteer een gewenste wijze van bediening, van eenvoudige muis bediening tot toetsenbord bediening. ucplus Operator Console heeft ook een speciale modus voor touch screen bediening.

ucplus Operator Console zorgt dat een begroetingsscript en notities gekoppeld worden met het gekozen nummer.* Deze informatie kan worden opgehaald uit elke database vermeld onder de optie Integratie in het Configuratiemenu.


"Aanwezigheid" Weergave

Gebruik de wallboard weergave om te controleren of collega's beschikbaar zijn om een gesprek aan te nemen, in gesprek zijn, op Niet Storen staan of dat een doorschakeling is ingesteld.

Instellen van persoonlijke tabbladen met Aanwezigheid en configureer ucplus Operator Console om het tabblad te presenteren als een oproep op het ​​ingestelde doorkiesnummer wordt ontvangen.

Adresboek

Het adresboek biedt een eenvoudige manier om contacten te creëren.

Gebruikers kunnen zoeken naar bestaande contacten of eenvoudig nieuwe maken, terwijl men aan de telefoon zit. Het Adresboek is uitgebreid met contactpersonen van zakelijke toepassingen wanneer integratie wordt gebruikt.

Address Book window

Belgeschiedenis

Het gesprekshistorie venster bevat een lijst met recente gesprekken van de toestel gebruiker.

Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het gesprekshistorie venster bellen.

De video toont het gebruik van het gesprekshistorie venster.

Andere Functies

Externe LED

ucplus Operator Console integrates with Kuando Busylight and Embrava Blynclight so now everyone in the office can see if a colleague is available for a conversation, busy on the phone or simply does not want to be disturbed.

ucplus

 • Beschikbaar (niet in gesprek)
 • In de wacht
 • Bezet (in gesprek/online vergadering)
 • Bellen
 • Niet storen / Doorverbinden
 • Voicemail

Externe LED Kleur

 • Groen
 • Snel knipperend geel (250ms)
 • Rood
 • Flitsend rood (500ms)
 • Blauw
 • Langzaam flitsend magenta (1000ms)
Klik hier voor meer informatie over Kuando Busylight

Klik hier voor meer informatie over Embrava Blynclight