Features

ucplus wordt vol met functies geleverd.
Ontdek de functies hieronder en hoe u ze kunt gebruiken.

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Gesprekken vanaf uw computer voeren is eenvoudig met ucplus.

Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.


Gebeld worden

ucplus kan worden gebruikt om u te informeren wie er belt, voordat u de telefoonoproep beantwoord. Dit kan gunstig zijn op vele manieren.

Wanneer u druk bezig bent met een project kunt u selectief bepalen welke oproep u wilt beantwoorden. Ook kunt u zo de beller op een meer persoonlijke manier begroeten. Bij ontvangst van een oproep is het zeer gemakkelijk om de naam van de beller op te slaan voor toekomstig gebruik. Ook met CRM-integratie, worden de gegevens van bellers snel gezocht en weergegeven.


Het doorverbinden van gesprekken

ucplus biedt een eenvoudige methode om gesprekken door te verbinden.

Het Aanwezigheidscherm stelt de gebruiker in staat om de beschikbaarheid van hun collega's te zien en snel beslissingen nemen naar wie een gesprek door te verbinden.

Gebruikers kunnen blind doorverbinden om snel gesprekken af te handelen. Of ze kunnen eenvoudig gebruik maken van ucplus om te overleggen met collega's en te schakelen tussen gesprekken.

Klikken-om-te-kiezen

Webpagina bellen

ucplus ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Bovendien kan ucplus worden geconfigureerd om direct vanuit vele webgebaseerde zakelijke toepassingspakketten te kunnen kiezen.

Voor meer informatie over ondersteunde browsers klik hier

Klembord Bellen

Iedere keer dat u een geldig telefoonnummer kopieert nar het klembord, zal een schermmelding verschijnen die, als er op wordt geklikt, dat nummer zal oproepen.


Maatwerk Bellen

ucplus stelt ontwikkelaars in staat om een bel knop rechtstreeks toe te voegen in de eigen applicaties.

Instructies worden verstrekt binnen de software.

Als alternatief kan, ucplus vaak worden geconfigureerd om te werken met bestaande applicaties, dit bespaart in maatwerkkosten. Zie "Applicatie Bellen" "voor meer details."


Toepassing Bellen

ucplus ondersteunt verschillende manieren om te bellen vanuit toepassingen.

In veel applicaties kan een functie worden aangezet om rechtstreeks te bellen vanuit de applicatie.


Focus nummerkiezen

Focus oproepen zal automatisch velden herkennen die nummers, die kunnen worden gebeld, herkent en zal een klikken-om-op-te-roepen optie tonen aan de rechterkant van het veld.

Als het toepassingsveld meer dan een potentieel telefoonnummer bevat, zal een keuzemenu verschijnen wanneer u met de muis over het klik-om-op-te-roepen veld icoon beweegt, waardoor u het nummer kan selecteren om op te kiezen.


TAPI Bellen

Nadat u TAPI hebt ingeschakeld en uw TAPI-compatibele zakelijke toepassingen hebt geconfigureerd, kunt u telefoonnummers rechtstreeks vanuit de CRM-toepassing kiezen.

Scherm Popup

Met Scherm uitklappen kan het bestand van een contactpersoon van een zakelijke applicatie aan het nummer van een inkomende beller worden gekoppeld door eenvoudigweg te klikken op een pictogram in het voorvertoningsvenster.

Dit kan worden geconfigureerd om automatisch uit te klappen indien gewenst.

Preview window

Adresboek

Het adresboek biedt een eenvoudige manier om contacten te creëren.

Gebruikers kunnen zoeken naar bestaande contacten of eenvoudig nieuwe maken, terwijl men aan de telefoon zit. Het Adresboek is uitgebreid met contactpersonen van zakelijke toepassingen wanneer integratie wordt gebruikt.

Address Book window

Gesprekken Historie

Het gesprekshistorie venster bevat een lijst met recente gesprekken van de toestel gebruiker.

Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het gesprekshistorie venster bellen.

De video toont het gebruik van het gesprekshistorie venster.

Call History window

Aanwezigheid

Het Aanwezigheidsvenster stelt gebruikers in staat om de toestel status van hun collega's te zien.

De inhoud van het scherm zelf kan worden beheerd om te bepalen en beperken welke gebruikerstoestellen worden weergegeven. Het venster maakt het ook mogelijk voor de gebruiker om te gesprekken te maken naar (of te overleggen met, of gesprekken doorverbinden naar) een van deze toestellen.

Presence window

Integraties

Uw zakelijke database koppelen aan uw telefoonsysteem is een uitstekende manier om de productiviteit te verhogen. Het stelt gebruikers in staat om te weten wie er belt en om snel hun gegevens op het scherm te krijgen . Het bespaart ook tijd bij het kiezen uit de database .

Find out more

Skype for Business Integratie

Twee gebieden van Skype for Business integratie zijn beschikbaar via de ucplus PC cliënt wanneer geïnstalleerd op een PC waarop ook de Skype for Business cliënt actief is.

Alhoewel oproep controle nog steeds wordt gedaan door de ucplus client, de Skype for Business gebruiker kan oproepen maken naar andere Skype for Business gebruikers door middel van de "Oproep met vaste telefoon" optie die opgenomen is in het standaard Skype for Business menu door ucplus. Als "Update Skype for Business status wanneer je in gesprek bent" is aangevinkt in de ucplus PC cliënt configuratie, wordt de Skype for Business cliënt status automatisch ingesteld op "in gesprek" als het toestel een gesprek start of een oproep ontvangt, of op "Niet Storen" als het toestel op DND wordt gezet.

ucplus Skype for Business Setup

Technische Functionaliteiten

ucplus Cliënt

infrastructuur
architectuur ucplus cliënt is geïnstalleerd op de eindgebruiker PC die een verbinding met de Skype for Business cliënt, geïnstalleerd op dezelfde PC, maakt.
Licenties vereist ( voor iedere gebruiker die de functionaliteit vereist ) Elke Skype for Business CAL
Elke ucplus pc-client, bijv. Express / Extra of Fusion
Skype for Business omgevingen ondersteund Klik a.u.b. hier
Gespreksbesturing
handset opnemen Van ucplus Voorvertoning (pop-up) scherm
Handset Doorschakelen Van ucplus client
Doorverbinden Van ucplus client
Start gesprek Van Skype for Business client of ucplus client
statusupdate
Skype for Business Cliënt-"In een gesprek" Wanneer de handset een oproep doet of ontvangt
Skype for Business Cliënt-"Niet storen" Wanneer de handset in de stand DND staat

Andere Functies

voorkeurstoestel

Voorkeursapparaat staat een gebruiker toe om meerdere apparaten te observeren en te controleren en te selecteren welk apparaat zij bij voorkeur gebruiken om oproepen uit te voeren en te ontvangen.


Externe LED

ucplus integrates with Kuando Busylight and Embrava Blynclight so now everyone in the office can see if a colleague is available for a conversation, busy on the phone or simply does not want to be disturbed.

ucplus

 • Beschikbaar (niet in gesprek)
 • In de wacht
 • Bezet (in gesprek/online vergadering)
 • Bellen
 • Niet storen / Doorverbinden
 • Voicemail

Externe LED Kleur

 • Groen
 • Snel knipperend geel (250ms)
 • Rood
 • Flitsend rood (500ms)
 • Blauw
 • Langzaam flitsend magenta (1000ms)
Klik hier voor meer informatie over Kuando Busylight

Klik hier voor meer informatie over Embrava Blynclight

Microsoft Active Directory Integratie

Directory integratie maakt ucplus gebruikers rechtstreeks aan vanuit gedefinieerde gebruikers uit Microsoft Active Directory . Deze eigenschap is vooral krachtig wanneer gebruikt in combinatie met de verbeterde client veiligheid ucplus wat zorgt voor snelle uitgifte van beveiligde ucplus gebruikersaccounts. De ucplus gebruikersaccounts zal ook automatisch worden aangevuld met zowel interne als externe nummers, gedefinieerd in Microsoft Active Directory . Dit is heel voordelig voor klanten die gebruik maken van DDI nummers, zoals de ucplus Mobiele client.

Directory-integratie kan ook andersom werken , dat wil zeggen, telefoonnummers gedefinieerd in ucplus worden toegevoegd aan Microsoft Active Directory .


Microsoft Exchange Kalender Integratie

Microsoft Exchange Kalender Integratie kan de beschikbaarheid en de afwezigheid berichten van een gebruiker rechtstreeks vanuit de Microsoft Exchange server bijgewerken. Microsoft Exchange Kalender Integratie , zal de beschikbaarheid en de afwezigheid berichten van een gebruiker bijwerken, ongeacht de status van hun ucplus cliënt.